El RCD Espanyol fa una aportació de 12.000 d’euros per a actuacions socials a la ciutat

Es destinaran a l’adquisició de gorres per a infants dels centres oberts i entitats del territori que fan activitats d’estiu, dins de la campanya «Posa’t la Gorra» de l’Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya-AFANOC i a la compra de medicaments a l’Associació Banc Farmacèutic, per a persones sense recursos.

0
498

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Reial Club Esportiu Espanyol (RCDE) van signar l’any 2014 un conveni de col·laboració, amb una vigència de 10 anys, amb l’objectiu de promoure actuacions de caràcter social a la ciutat.  El document establia que el RCD Espanyol faria una aportació de 12.000 euros anuals a programes socials del municipi i que el Club i la Regidoria de Benestar i Família decidirian conjuntament cada any el destí i la data de l’aportació econòmica.

En el marc d’aquest conveni el RCDE finançarà aquest any 2021 dues accions:

D’una banda, l’ adquisició de 1.200 gorres dins de la campanya «Posa’t la Gorra» de l’Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya-AFANOC, destinades als infants dels centres oberts i entitats del territori que fan activitats d’estiu, amb una aportació de 9.600 €.

D’altra banda, la compra de medicaments a l’Associació Banc Farmacèutic per un import màxim de 2.400 €. El Banc Farmacèutic, és una ONG sense ànim de lucre que té com a finalitat garantir l’accés als medicaments a persones sense recursos i en situació d’exclusió social i pobresa.

El RCDE és una entitat vinculada a Sant Adrià i històricament ha tingut la voluntat de col·laborar amb la infància i la joventut fomentant l’esport i la formació i promovent també projectes solidaris de diversa índole en l’àmbit local.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí