20.2 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, junio 17, 2024
spot_img

El PSC vota en contra de crear un espai de transparència per donar solució a la situació de les petanques del municipiEl PSC vota en contra de crear

La gestió municipal dels equipaments esportius de Sant Adrià de Besòs, liderada per l’ajuntament socialista, és una preocupació constant en la ciutadania que dia rere dia observa com l’oferta esportiva minva.

En aquest punt, en el ple municipal del mes de novembre celebrat ahir, ERC va posar de manifest la necessitat de crear una taula d’entitats de petanca, grups municipals i equip de govern, que de forma trimestral faci un seguiment acurat de la situació i proposi millores en benefici dels usuaris i les propies entitats.

D’aquesta manera, es fomenta l’esport, la col·lectivitat i s’impulsen entitats amb història, com poden ser el Club Atlético Adrianense, el Club Adrianense i el Club de Petanca Sant Joan Baptista, aquests dos últims recentment fusionats.

El PSC va votar en contra d’aquesta proposta per evitar donar explicacions de com s’està gestionant a la pràctica aquests espais de la ciutat. Mentre que el PP i SAeC es van abstenir de forma sorprenent renunciant a tenir un espai on fiscalitzar, com a oposició, a l’equip de govern sobre un tema que preocupa als veïns.

Els bars, la principal font d’ingressos dels clubs de petanca.

El tancament dels bars de les petanques, al febrer del 2022, una decisió, a instàncies d’una denúncia particular a l’Oficina Antifrau ha afectat profundament tres clubs històrics de la nostra ciutat que han vist reduïts dràsticament els seus ingressos.

La subvenció marca “Sant Adrià amb l’esport”, impulsada per ERC enfortiria els clubs de petanca i també tota la pràctica esportiva.

La creació d’aquesta subvenció de la marca de ciutat, proposada per ERC, és important perquè reivindica la identitat de Sant Adrià de Besòs en positiu.

«És una inversió amb retorn, perquè fomenta la promoció de la identitat local, dona suport a les entitats esportives, s’encoratja l’excel·lència esportiva, estimula l’economia local i el turisme esportiu a la ciutat i, finalment, promou la inclusió i la diversitat a l’esport. Tot això, essent possible, atès que gràcies a aquesta marca s’englobaria tota pràctica esportiva desenvolupada a la nostra ciutat», comenta Rubèn Arenas, portaveu d’ERC.

SourceERC SAB

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles