El programa “SOS Mentoring” per a autònoms i microempreses

Aquest nou servei ofereix ajuda als emprenedors per fer front a la crisi generada per la COVID-19

0
785

El Servei de Suport Empresarial de l’Ajuntament de Sant Adrià ofereix el servei «SOS Mentoring», organitzat per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de la Fundació Autoocupació, que vol ajudar les persones autònomes i microempreses de Sant Adrià a fer front a la crisi generada per la COVID-19, ja que aquest és un col·lectiu molt afectat per la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia.

El programa té com objectiu donar suport a les persones autònomes i microempreses, a través de la mentoria de persones amb experiència en la direcció i gestió d’empreses, per tal de garantir la continuïtat del teixit empresarial i comercial del municipi i mantenir els llocs de treball mitjançant un model de col·laboració publicoprivada.

La iniciativa prioritzarà el suport en els àmbits de la salut i seguretat, la reducció de costos, la liquiditat, la digitalització i la reorientació empresarial. Amb el mentor assignat, l’empresa usuària rebrà assessorament en el diagnòstic de la situació del seu negoci, en l’avaluació de les alternatives d’actuació, en la implementació i elaboració d’un pla d’acció i en l’acompanyament emocional.

Els beneficiaris poden ser persones autònomes i microempreses de qualsevol sector, amb el negoci en marxa, amb perspectives de futur, amb necessitat d’acompanyament i disposades a deixar-se orientar. Les persones mentores seran empresàries i directives provinents de qualsevol sector, amb experiència en gestió, amb visió global de negoci, amb voluntat d’ajudar i amb disponibilitat de temps.

Un cop assignats els mentors a les empreses, el programa farà un seguiment de la mentoria amb reunions en línia setmanals o quinzenals, durant un període d’1 a 3 mesos i d’acord amb les necessitats del beneficiari i la disponibilitat del mentor.

Les persones interessades en aquest programa, tant autònoms i microempreses com persones amb experiència, han de posar-se en contacte amb el Servei de Suport Empresarial escrivint a l’ adreça de correu electrònic: empresaiemprenedoria@sant-adria.net

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí