28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

El programa de CaixaBank ‘L’Arbre dels Somnis’ repartirà més de 406 regals a nens en situació de vulnerabilitat a Santa Coloma i Sant Adrià

CaixaBank posa de nou en marxa la seva iniciativa més solidària en època nadalenca. ‘L’Arbre dels Somnis’ té com a objectiu ajudar al fet que un total de 6.818 nens en risc de vulnerabilitat a Catalunya rebin aquest Nadal el regal que han demanat a les seves cartes.
Gràcies a les oficines de CaixaBank que participen en aquest programa en 340 municipis, ‘L’Arbre dels Somnis’ arriba a Catalunya a través de 68 entitats socials, incloses les seves delegacions, i empreses col·laboradores.
A la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, l’acció s’organitza en col·laboració amb 51 entitats i beneficiarà 5.144 nens. En el cas de Santa Coloma, l’acció amb 66 cartes es desenvolupa en col·laboració amb El Far, Servei Social Protestant. I, en el cas de Sant Adrià, l’acció amb 340 cartes es desenvolupa en col·laboració amb el Centre Socioeducatiu Sant Adrià i el Casal Infantil la Mina.
Les oficines de CaixaBank disposen des del passat 20 de novembre de les cartes escrites per nens de fins a 12 anys d’edat que es troben en situació de risc per diferents motius: famílies desestructurades, pobresa alimentària, trobar-se en centres residencials…
Per col·laborar en la iniciativa només és necessari ser client i dirigir-se a una oficina de
CaixaBank, on se li assignarà una de les cartes escrites per un nen en la qual detallarà el
regal concret que més desitja per a aquest Nadal.
Un cop recollida la carta, els participants tenen fins al 15 de desembre per portar el seu regal a la seva oficina, que té com a límit un màxim de 50 euros. A partir d’aquesta data, CaixaBank i les més de 370 entitats socials amb les quals col·labora en aquesta iniciativa organitzaran la recollida i repartiment dels regals amb la finalitat de què els nens puguin veure convertida la seva il·lusió en realitat.
Per a moltes famílies aquest és l’únic regal que reben gràcies a la cadena de solidaritat que
es genera entre els clients de l’entitat.
‘L’Arbre dels Somnis’ és una iniciativa organitzada per CaixaBank que compta amb la
col·laboració de 371 entitats socials, incloses les seves delegacions, vinculades a la lluita
contra la pobresa i la vulnerabilitat infantil, així com amb més de 400 empreses.
Gràcies a les més de 3.000 oficines que participen en aquest programa en prop de 1.500
municipis, CaixaBank aconsegueix portar ‘L’Arbre dels Somnis’ a tota Espanya.
L’edició de 2023 és la sisena per a ‘L’Arbre dels Somnis’ i la previsió d’atendre les peticions
d’un total de 29.229 cartes implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició el 2018 de ‘L’Arbre dels Somnis’, CaixaBank ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els més de 140.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles