16.2 C
Sant Adrià de Besòs
jueves, diciembre 7, 2023
spot_img

Campanya per regularitzar el subministrament elèctric a diversos edificis del barri la Mina

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs conjuntament amb el Consorci del barri de La Mina i Endesa han posat en marxa aquesta mateixa setmana una campanya conjunta amb l’objectiu de regularitzar el subministrament elèctric a 8 escales del barri de la Mina de forma progressiva per la situació sanitària de la Covid-19. La campanya s’inicia amb els habitatges del carrer Mart, 14 i està previst fer una escala per mes . El programa facilita als veïns que s’hi vulguin adherir la realització dels tràmits i gestions necessaris per donar d’alta el seu subministrament. L’objectiu és contribuir a què tots els habitatges disposin d’un servei elèctric regularitzat, única manera de garantir la seguretat de les persones, de la instal·lació i de la finca així com un subministrament de qualitat per al barri.

La campanya s’adreçarà progressivament a 8 escales de pisos dels carrers Llevant i Mart, a un total de 330 habitatges dels quals es calcula que un 46% es troben, actualment, en situació irregular. Així, es facilita als veïns la regularització de la seva instal·lació particular per procedir, després, a la contractació del subministrament amb la comercialitzadora que vulguin, prioritzant la de referència al territori (Endesa Energia XXI) que els permet sol·licitar el Bo Social. Poden demanar cita prèvia al punt de servei per WhatsApp o a través d’un codi QR. La comercialitzadora té un canal de comunicació exclusiu i directe amb l’àrea de Serveis Socials.

No és aquesta la primera campanya d’aquest tipus que posen en marxa l’Ajuntament i Endesa. L’any 2019 ja es va fer als carrers Venus i Saturn, i va aconseguir que es regularitzessin gairebé el 60% dels habitatges que es trobaven en situació irregular. I és que més enllà de tractar-se d’un problema que repercuteix en el servei elèctric de l’usuari i del veïnat, el que més preocupa tant al consistori com a la Companyia, és que l’estat de les infraestructures elèctriques manipulades suposen un greu perill per a les persones. En primer lloc per al defraudador per contacte directe durant la manipulació del cablejat; però també per les persones que viuen en aquell pis o a la mateixa finca, que queden exposades a una instal·lació sense cap protecció amb un elevat risc potencial d’originar un curtcircuit o un incendi que posi en perill la seva integritat.

Últims Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles